Filmerna visas torsdagar kl 17.30 och 20.00. På lördagar visas filmen kl 16.00.

Vill du bli medlem i Film i Båstad? Det kostar 100 kronor och du får förtur att köpa Filmkort, får information om aktiviteter, inbjudningar till extravisningar, möjlighet till förköp av biljetter i olika sammanhang och förpresentation av programmet till Lilla Filmfestivalen m.m.

Sätt in 100:- på bankgiro 5369-8775 och tänk på att ange ditt namn och din e-postadress.

Kontakta oss på info@lillafilmfestivalen.se


CALL ME BY YOUR NAME

27 & 29 september
I Italien sommaren 1983 blir en ung amerikansk-italienare förälskad i en amerikansk student som kommer för att studera och bo hos hans familj. Tillsammans upplever de en oförglömlig sommar – full av musik, mat och kärlek – som för evigt kommer att förändra dem. En av det gångna årets mest hyllade filmer!
Regi: Luca Guadagnino, Brasilien/Italien/Frankrike/USA 2017. 2 tim 12 min.


THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

11 & 13 oktober
Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar Mildred Hayes saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare.
Frances McDormand vann en välförtjänt Oscar för Bästa kvinnliga huvudroll.
Regi: Martin McDonagh, USA 2017. 1 tim 55 min.


SAKNADEN

25 & 27 oktober
Boris och Zhenya är mitt uppe i en slitig skilsmässa. De grälar konstant och håller på att sälja lägenheten så att de kan komma vidare i sina liv. Boris med sin yngre, gravida flickvän och Zhenya med sin förmögne älskare. Ingen av dem visar något större intresse för deras 12-årige son Alyosha. Inte förrän han försvinner spårlöst.
Filmen var Oscarsnominerad och fick idel toppbetyg av en samlad svensk kritikerkår!
Regi: Andrej Zvjagintsev, Ryssland, Frankrike, Tyskland, Belgien 2017. 2 tim 7 min.


VÅR TID SKA KOMMA

15 & 17 november
Året är 1967. I Köpenhamn bär ungdomarna blommor i håret, lyssnar på Beatles och njuter av den nyvunna friheten. Men på Gudbjergs fosterhem tycks tiden istället ha frusit till is. Här härskar rektor Heck med syfte att banka in lydnad i sina undersåtar. En oerhört stark och sann historia som bränner sig fast i hjärnan.
Stor succé i hemlandet!
Regi: Jesper W. Nielsen, Danmark 2016. 1 tim 55 min.


 

Filmerna visas torsdagar kl 17:30 & 20:00 samt lördagar kl 16:00 på Bio Scala i Båstad.
Abonnemang kostar 250 kr. Försäljningen för medlemmar i Film i Båstad börjar på Bjäre Bokhandel, lördagen den 15:e september kl 10:00. För icke-medlemmar börjar försäljningen måndagen den 17: e september.

Stäng meny